tirsdag den 18. august 2009

De lækreste (og nemmeste!) pitabrød

Med fare for at lyde ualmindelig overskudsagtig og alt mulig andet der kunne få dig til at klikke væk med det samme, kommer altså her opskriften på verdens nemmeste, lækreste og bløde pitabrød, de er såååå meget det værd:


15 g. gær


3 dl. lunkent vand


1 tsk. salt


1 dl. grov speltmel


3½ dl. fin speltmel


Rør gæren ud i vandet og bland mel og salt i. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve 1 time.


Form dejen til ca. 8 boller og rul dem flade med kagerullen, lad dem hæve 5 min. på en varm bageplade, og bag dem i ovnen ved 250 grader i ca. 6 minutter.


And then...enjoy, som alle ungerne gjorde!

Idag var fyldet:

revne gulerødder, stegt kylling, avocado, majs, agurk, rødløg, salat, tomater, og en dressing af creme fraiche, citron, salt, peber og frisk hakket basilikum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar