Vi er blevet luftet idag, har været ude og besøge venner. Det var hyggeligt. Og jeg havde tilbudt at have kage med. Det er sådan jeg slapper af, ved at stå i mit (desværre meget lille) køkken og kreere lækre ting og sager.
Det blev en mandel-kokos kage til de voksne og gulerodsmuffins fra newyorkerbyheart i stjerne muffinsforme til Victoria og Victoria og Lucas og Lucas, det er nemlig så nemt at vores børn hedder det samme;-)
Mandel-kokoskagen kommer her:
4 æg
200g. finthakkede mandler
150g. kokos
200g. sukker
evt. 4-5 spsk muscat vin til at dryppe over den færdige kage
Glasur-creme:
300g. flødeost
150g. smør
200g. flormelis
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med sukker. Tilsæt mandler og kokos.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Smør en springform på ca. 24 cm. i diameter og hæld dejen i. Bages ved 200 grader i ca 35 minutter.
Lad den køle heeelt af.
Bland flødeost, smør og flormelis godt og smør den på den kolde kage. Drys evt. med kokos.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar