Er slet ikke for fin til spaghetti og kødsauce - Uhm!
Fuldkornsspaghetti
olivenolie
2 store løg
2 fed hvidløg
400g. hakket oksekød
250g. champignon
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
3 spsk. kalvefond
revet parmesan
Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand
Hak løg og hvidløg og steg dem i olien. Tilsæt champignoner og kød og lade det hele stege. Tilsæt kalvefond og bland det godt. Rør til sidst tomat dåserne i og lade det koge godt igennem. Smag til med salt og peber og værs'go' :-)
Bestemt helt fint til en god lørdag aften i vores familie.
I aften står menuen på Gullash, og det er manden der kokkererer - det står allerede og simrer og dufter og jeg glæder mig!
søndag den 14. februar 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar