torsdag den 23. juli 2009

fiske tapas deluxe

Vi har sommerferie i disse dage og er i sommerhus i Rørvig. Det er fantastisk omend lidt bedre vejr ville blive værdsat. Men skidt pyt nu med det, nu handler min blog jo ikke om vejret og nedbørsprognoser men om MAD! Og mine damer og herrer i aften har vi frådset for vildt.
Vi kørte en tur til Odden havn for at købe en fisk til grillen, da vi nåede frem kom vi til noget der lignede et skur, men da vi kom ind var det nærmere et fiskeparadis - der var frisk fisk og nyrøget fisk, der var multe, flået havkat, laks, hellefisk, hummer, muslinger af diverse arter, ål, tunge, guldbars, jamen altså you name it.
Vi kunne hurtigt se at blive enige om én slags fisk var noget nær umuligt så vi valgte at lave vores egen fiske tapas. Det blev til:
Hummer, blåmuslinger, smørfisk, kammuslinger og tun og så lige en tomatsalat for at have lidt til.
Hummeren købte vi kogt, smørfisk, tun og kammuslinger røg på grillen, og blåmuslingerne blev koget i hvidvin med løg.
Det smagte helt fantastisk!
Nu, til dessert, skal der et æble med smør, sukker og kanel i pakket i sølvpapir på brændeovnen og så skal der smovses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar