torsdag den 20. august 2009

Blyant kagen - en lækker snaskekage!

Nej, ingen blyanter på ingredienslisten! Forklaringen følger senere i opskriften :-)

1 dl. varmt vand
3 æg
2 dl. sukker
3½ dl. mel
2 tsk. bagepulver

Piskes godt sammen, og hældes i en 20-24 cm. rund form.
Bag kagen ved 180 grader i 30-40 minutter.

125 g. smør
½ dl. sukker
2 tsk. vanilje
2 spsk. ren kakao
2 dl. fløde

Smelt smørret i en gryde, bland sukker, vanilje og kakao i, og rør til det er klumpfrit. Tilsæt fløden.
Når kagen er færdig prikkes der (masser af) huller i kagen med en blyant (deraf navnet, jeg bruger så skaftet af en gaffel, men altså gaffel kagen? Nej vel) Hæld kakaomassen over kagen.
Værsgo' en superlækker, blød og snasket meget usund kage, men mmmmmm!
(Sorry, jeg glemte kameraet inden den var væk! :-))

1 kommentar: