fredag den 15. januar 2010

kylling med honning og nødder

Det er lidt snyd det her faktisk, for det var i onsdags vi spiste det, og endnu mere snyd er det at jeg var liiiiige ved at glemme et billede til bloggen, så det er ikke meget der er tilbage på tallerkenen, but here you go:

Bagte rodfrugter med nøddekylling.
500 g. små kartofler, kan selvfølgelig udskiftes med en hvilken som helst anden rodfrugt.
2-3 pastinakker
200-300 g. jordskokker på størrelse med kartoflerne
500 g. kyllingefileter
5 spsk. flydende honnning
3-4 håndfulde hakkede mandler

skyl kartofler og jordskokker og skræl pastinakker. Skær pastinakkerne i store grove stykker. Hæld lidt olie i et ildfast fad og bland kartofler, jordskokker og pastinakker deri. hæld lidt olie over og drys med salt. Sæt det i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Hak mandlerne. Hæld lidt olie i et andet ildfast fad. Vend kyllingefileterne i honning, derefter i mandlerne og læg dem i fadet. Steg dem i ovnen med rodfrugterne de sidste 20 minutters tid.
Enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar