søndag den 11. oktober 2009

3 ting at lave på en grå efterårsdag

Uha da hvor skal jeg lige love for at det er blevet uldtrøje vejr. Så altså med en uldtrøje på kommer her 3 ting du kan lave med din familie på sådan en grå efterårsdag som det er idag.
  1. Gå en tur på stranden og find en masse flotte sten, muslingeskaller og sneglehuse, put dem i en glasvase når du kommer hjem, det ser så fint ud.
  2. Smut en tur i skoven og find lækre orange kantareller - alliér dig evt. med en svampebog så du er sikker på ikke at få en giftig en med hjem.
  3. Cykl en tur i parken og samle flotte gule, brune og røde blade og gå hjem og lim dem på et papir og tegn en flot efterårstegning.

Vi valgte mulighed nr. 1 og tog på stranden, fiskermanden tog en stang med og forsøgte uden større held at fange noget aftensmad med hjem - men mon ikke alle fiskene bliver skræmt væk når der løber 2 vilde børn rundt i vandkanten og råber og skriger?

Her er min "fangst", der blev til 2 små glas og ikke en kæmpe glasvase som jeg havde håbet, men fint ser det ud.Uanset hvad du vælger kan jeg kun anbefale at der sluttes af med varm kakao og skødeflum! Uhhmmm...........


Ingen kommentarer:

Send en kommentar