tirsdag den 20. oktober 2009

klima og miljø mad

Ja, altså det er en god idé at lave lidt vegetarmad engang imellem for klimaet, miljøets og selvfølgelig også for vores sundheds skyld. Derfor fik vi her til aften fuldkornsspaghetti med grøntsagssauce, det smagte rigtig rigtig godt synes 75% af familien, der var en enkelt lidt utilfreds ved bordet, men jeg synes I skal have den her:
400g. fuldkornsspaghetti
lidt olie
2 løg
1 aubergine
½ squash
2 gulerødder
1 dåse hakkede tomater
frisk basilikum
2 fed hvidløg

Varm olien op i en gryde og hak løg, hvidløg og basilikum. Steg det i olien.
Skær gulerødder, auberginer og squash i tern og steg det med. Lad det stege til det er godt mørt. Kog vand til spaghettien, og kog dem i 12 minutter i saltet vand.
Hæld tomatdåsen i grøntsagerne og lad det simre til spaghettien er færdig.
Smag til med salt og peber og nyd det :-)

Angående sidste indlæg - elgstegen! Mmmmmm den var helt fantastisk, dejlig mør og super lækker.
Så jeg vil varmt anbefale alle der kommer et smut forbi Sverige at svinge et forbi en vildtbutik og købe en elgsteg med hjem :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar