torsdag den 5. november 2009

Skulle det være?



Stillingsannonce - ansættelse som MOR.
Mor har en central rolle i Familiens ledelse.
Du får ansvaret inden for følgende områder:- Organisation og Ledelse- Transport- Indkøb- Pleje og Omsorg- Diverse andre områder
Løn:0 kroner
Ferie:Ansættelsen kræver at man er tilgængelig året rundt. Eventuelle korterefraværsperioder skal aftales i god tid.
Eventuelle ekstra job kan godkendes,hvis det forbedrer Familiens økonomi og hvis det ikke kommer i konflikt medøvrige opgaver som MOR har ansvaret for.
Afgørende krav: Hunkøn.
Ønskværdigt:Egen formue. Adgang til feriested som passer for familien.
Kvalifikationer:
1. Kørekort.Du skal kunne køre dit eget køretøj med defekt klimaanlæg igennem tættrafik, mens du lytter til spædbarnet (eller manden), som skriger påbagsædet samtidigt som de ældre børn skændes højlydt. Du bør kunnekoncentrere dig om at køre, mens du synger "Lille Peter Edderkop", og duskal vide, hvor alle offentlige toiletter er. Du bør have erfaring i at vente udenfor steder som fodboldklubber, sportshaller og diskoteker sent om aftenen.
2. Indkøbschef.Du skal købe ind og planlægge menuer, der falder i enhvers smag de kommende18 år mindst, samt for mandens smag ud i al evighed. Der kræves produktionaf egen mælk til nyfødte, og der kræves ofte, at du skal lave middag tilmange personer.
3. Administrator.Du bliver direkte ansvarlig for økonomiske langtidsplanlægning, budget ogøkonomisk opfølgning, budgetkontrol, fakturakontrol, klagemål ogforhandlinger. Håndtering af festarrangementer og indkøb til samtligefødselsdage (inkl. din egen), jubilæer, skoleafslutninger, begravelser osv.
4. Pleje og omsorg.Du skal kunne fungere uden søvn i op til seks døgn samtidigt som andetarbejde skal udføres som sædvanligt. Du skal være dygtig til at plejepatienter tidlige morgener og sene aftener. Færdigheder i at borttagepletter ses som ekstra meritter i denne kategori.
5. Småbørnspædagog.Du skal kunne citere alle historier om Peter Plys og smølferne samt havekendskab til alt, som er skrevet om dinosaurer, heste og popmusik. Færdigheder i at lave halskæder af spaghetti og tandtråd er et krav.
6. Skrædder.Du skal kunne designe og sy kanindragter og fantomdragter til specielleevents samt naturligvis kunne sy knapper i, vaske, stryge og presse tøj.
7. Frisør.Du skal kunne opdage og behandle hovedlus, fjerne tyggegummi fra hår ogklippe pandehår helt lige mens du modtager en strøm af skældsord. Kendskab til fletning, hårfarvning og herreklipninger ses som en merit.
8. Cykelreparatør.Du skal være fortrolig med alle aspekter i vedligeholdelse af cykler -inklusive montering og demontering af støttehjul. Du skal kunne lavecykelslanger på en campingplads. Godkendt kursus i førstehjælp erobligatorisk.
9. Dyrlægeassistent.Du skal kunne opvarte og opfostre et meget varieret udvalg af husdyr (efterat ejerne er blevet trætte af dem) Fodring og rengøring af bure indgår i dedaglige arbejdsopgaver. Du skal være dygtig til at håndtere dyrerelateredenabokonflikter og lejlighedsvise begravelser.
10. Maler og indretningsarkitektDu bør være vant til at fjerne klæbrige ting og kruseduller fra døre og tapet. Det er en stor fordel hvis du er i stand til at male taget samtidigt som du laver middag.
11. Receptionist.Du skal kunne holde en diskussion i gang i telefonen mens et barn klamrersig fast til dit ben og et andet hamrer på en konservesdåse med en træske.Du skal kunne fodre teenagere, som konstant taler i telefon med næringsrigtmad, så de undgår total udmattelse.
12. Gartner.Du bør kunne starte en græsslåmaskine, håndtere haveredskaber og holdepotteplanterne i live. Du skal kunne nummeret til forgiftningscentralen, ogdu skal holde dig up-to-date med de nyeste metoder inden for kompostering,beskæring af buske samt fældning af træer. Du skal vide hvor hver eneste dødmus ligger begravet.
13. Underholdningschef.Du skal kunne koordinere diverse sportsarrangementer via telefonen og haveen personlig kontakt med lærere og aktivitetsledere. Du vil blive opfordrettil at træne holdsport i al slags vejr, og også opfordret til at gå ind istore diskussioner med modstandere. Indkøb og vedligeholdelse af udstyrkræves.
Job søgende skal også kunne arrangere fester, bage kage og finde pålege, hvor alle vinder.Du er selvfølgelig eneansvarlig for at julen bliver fejret korrekt.
Ring hvis du er interesseret !

3 kommentarer:

  1. Jeg har ikke kørekort, men ellers tror jeg godt jeg ville kunne det med at vente udenfor en sportshal... resten er jeg ikke sikker på at jeg orker :-)

    SvarSlet
  2. og opsigelsesperioden er....aldrig!
    :-) Det skal nu nok gå det hele, heldigvis brillerer de kære små med at sige eller gøre ting der overskygger alt (selv fødslen!) det lidt mindre sjove :-)

    SvarSlet
  3. HVIS de krav var gældende, da jeg havde det overordnede ansvar for Michael, mangler han bestemt en masse oppasning, omsorg osv. - meeeen jeg tror kravene er noget højere i disse "moderne tider". Hvilket sikkert er godt for børnene,jeres mangler vist ikke noget.
    Kærlig hilsen ;-)

    SvarSlet