mandag den 30. november 2009

Mommy madpakke

Altså om man vil være selvstændig eller ej, det synes jeg er ens egen sag - bare man er glad :-)
Men at have et job hvor man har tid til at 'lave' sin frokost (hvis man selvfølgelig ikke er så heldig at have folk til det) dét synes jeg er fantastisk! Lige kunne gå ud i køkkenet og anrette sin mad og skære en grøntsag eller to. Fx lige at flække en avocado og drysse lidt salt og citron over, og så måske en håndfuld rejer i eller bare som den er.
Nå men min madpakke er idag en skål tomater skåret i kvarte (just for the looks) avocado og gedeost. Og så lige en rugbrød til. MMMmmm
Desværre har jeg ikke helt lært endnu at det der med at blogge også indebærer at have et kamera på sig tit og ofte, så jeg sidder her uden kamera ogg kigger på min meget farve-flotte salat og kan ikke engang dele det med jer.
Men det smager godt!

fredag den 27. november 2009

Fredagssnolder

Der er disney sjov ligenu, og herhjemme må man få en lille bøtte snolder når der er disney sjov. Egentlig gider hverken den ene eller den anden at se det (MEGET forståeligt, har I set de crap tegnefilm det indeholder?) Nå, men fredagssnolder var idag:
et par sukkerfri (fra helsekosten sødet med malt istedet) frugtvingummier
et par søde, bløde panda lakridser (også fra helsekosten)
et par sure mænd - urtekrams små gule syrlige vingummier - uhmm
og en lille chokojulemand
Og ja, jeg pudser lige glorien :-)
Nu skal jeg i køkkenet og bage cookies til juleteater med børnehaven imorgen, og fordi jeg er mig eeeelsker jeg det!
Rigtig god weekend!

Ps. Det er eddermame heldigt det ikke er idag det er thanksgiving, for hold da magle en kæmpe skylle jeg blev ramt af på vejen hjem idag.

torsdag den 26. november 2009

Blandet tak!

Tak for jeres søde kommentarer til mine skolekvaler, det hjælper altså - det gør det!
Og tak til min mor og far for at have lært mig spansk fra barnsben så jeg nu er rimelig sprogsej og kan både lidt af det ene og det andet.
Tak til min søde søster og svoger for at komme og hygge og få behandling hos mig i eftermiddags.
Tak til universet fordi jeg har været booket op den sidste uges tid.
Tak til mine skønne unger fordi de sover og ser så lækre ud.
Tak til manden i huset for at have lavet dejlig mad til jeg kom hjem fra arbejde kl 20.
Tak til vejrguderne for at de holdt det (rimelig) tørt de 40 minutter det tager mig at cykle hjem.
Ja, jeg har faktisk meget at takke for, og det er faktisk thanksgiving idag :-)
Til sidst - tak for at min seng står klar til mig nu!
Godnat

onsdag den 25. november 2009

skolekvaler

Det der skolehejs? Ikke noget for mig!
Jeg synes eddemame det er hårdt...og svært...og træls...og jeg gider det bare ikke!
Ja, jeg ville virkelig, virkelig ønske at det der skolenoget lidt mere fleksibelt, fx. hvis hun kunne møde kl 9.00 ville det bare være ALLETIDERS! Hvis man kunne holde en fridag i ny og næ uden problemerville det være FANTASTISK! Hvis man kunne være sikker på at ens barn aldrig kom hjem og var ked af det fordi nogen havde drillet eller grint af hende (ja, det gør de der store, lede børn altså nogle gange) så ville det være SKIDEGODT!
MEN - sådan er det ikke! Ikke på vores skole ihvertfald. Man møder kl 8.10, eller faktisk skal vi helst være der kl 8.00 for vores søde pige kan ikke lide at være centrum og at de andre børn kigger på hende når hun kommer ind som en af de sidste. Man skal helst komme hver dag og man skal ihvertfald stå til regnskab for at man ikke har været der. Og der ER store børn og 'dumme drenge' der skubber, slår, driller og griner.
Altså, det er ikke sjovt, det er det altså ikke!
Læg gerne en opløftende kommentar hvis du har en :-) Den er tiltrængt.
Og PS. Crazy Christmas Cabaret var fantastisk sjovt som altid!

tirsdag den 24. november 2009

Crazy Christmas Cabaret


Ja! Det er lige præcis det vi skal ind og se i aften i Tivoli. Har du aldrig set et crazy christmas cabaret show må jeg insistere på at du prøvre det en dag - men pas på med at sætte dig på de første rækker!

De er så hylende morsomme og blander altid noget relevant samfundsdebat agtigt ind i året show. (en stor del foregår på let forståeligt engelsk, bare lige til info)

Derfor sidder manden og jeg nu, eller jeg sidder han ren render og dækker bord, og skal til at spise, en dejlig havørred fra fryseren og blandede rodfrugter i ovnen. Og så skal vi afsted! Jubiii.

Virkelig tosset

Her sidder jeg. I sofaen. Kl. er 03.01 og jeg kan fandenfiseme ikke sove!
Dét er altså tosset!
1, 2, 3 får, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.......105, 106, 107, 108...................514, 515, 516........Arg hvor nåede jeg nu til? Nå ja, 1, 2, 3...

mandag den 23. november 2009

Hov!

Smørklatten fra igår blev slet ikke forklaret! Nu er det ligesom om det er faldet lidt til jorden, men det var ham splejsen på 4 år der igår snuppede smørklatten fra risengrøden inden den nåede at smelte og haps haps lige ned i løgneren - og så vejer han kun 15 kg!
Nå men idag har været en mærkelig fantastisk dag på trods af den lede migræne der ellers truede med at melde sin ankomst - jeg vandt dog!
En freelance journalist ringede til mig fordi hun skal skrive en artikel om alternativ behandling til babyer og børn til VI FORÆLDRE og vil høre om jeg vil fortælle om zoneterapi - Yes please! og tak!
Og så har jeg været hos fantastiske Fie, tjek hende ud - hun er virkelig skøn og dygtig.
Og så har manden også fået en guldstjerne i bogen. Menuen stod på biksemad idag, jeg er ikke så vild med biksemad, så han købte pastinakker, selleri og gulerødder og lavede alternativ sund biksemad - Det var sødt gjort!

søndag den 22. november 2009

Madpakker og en smørklat

Jamen altså, jeg kan slet ikke beskrive HVOR fantastisk det er det der med at lave madpakker mens maden står og simrer. Men det er helt 100 sådan det er blevet herhjemme, for:

  1. Så er morgenen reddet og der er tid til at vågne roligt, spise morgenmad og får tøj på, som altså er det eneste vi når om morgenen - nej efter utallige kommentarer har vi også fået det der rede hår ritual på plads, så krøllebøllen ikke bliver drillet over at være en krusedulle, ja der er masser at tænke på når man går i skole.
  2. Aftenen er reddet, moren aka mig og faren kan gøre hvad vi vil - AAAAAHHHHH. I aften står den på CSI og te i sofaen.
  3. Vi er alligevel i køkkenet på det tidspunkt og tit og ofte skal maden lige passe sig selv et stykke tid og så er det gjort.

Imorgen står den på:

½ med øko filet

½ med tun med mayo

½ med leverståhej, som morfar siger.

2 cherrytomater

en lille bøtte frosne ærter

en lille bøtte makrel med ske til

Ja ja, vi pudser lige glorien for som i kan se: ingen sølvpapir! (Der er ikke nogen der behøver at vide at det er fordi vi er løbet tør, vel?)

Jeg har næsten ingen stemme haft denne weekend, og nej det er desværre ikke fordi jeg har været til koncert, og selvom jeg ikke har det skidt eller som sådan er syg, er det utrolig udmattende at være hæs.

Og så...tadadada...har jeg taget hul på (sådan i fuld offentlighed og foran andre mennesker) julemusikken - Frank Sinatras christmas collection. Den er så dejlig, meget anbefalelsesværdig til rolig julestemning.

lørdag den 21. november 2009

sludre chatol og æbleskiver á la kernesund

Okay, så var der gang i sludre chatollet igen. Hold nu op, for en talestrøm. "Far? Ved du hvad? bla bla bla" "Mor, jeg tror Silke bor i nr. 39, det er ikke meget vel? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13," ja helt til 39. "Mor? kan du høre kirkeklokkerne? Eller også er det isbilen!?"
Nu er der ro, hele 3 børn sover, for naboen er her også, og vi voksne sidder i sofaen med et par lækre kernesunde æbleskiver, en kop te og først "Hvor fanden er Herning?" med Linda P og Mick Øgendahl - I LOVE! Og bagefter Barnaby - I ALSO LOVE! Ha, lidt forskellige genrer I know.
Nu kan jeg snart ikke skrive mere af grinekramper - i'm out!

fredag den 20. november 2009

Svømning og en madpakke for meget!

Ej, helt ærligt. Hvor skørt er det ikke lige? Selvom jeg er vild med at lave madpakker, og elsker at pakke små bøtter med diverse og en lille pakke (ja, undskyld!) sølvpapir med dit og dat, så er det altså tosset ligefrem at lave en madpakke for meget!
Ikke desto mindre var det det der skete igår aftes, og imorges stod vi i skolen i 0.A med en madpakke (heldigvis sammen med en hel del andre forældre der også havde glemt at det var maddag) som vi kunne ta' med hjem igen.
Nå, men spist blev den jo senere af sultne børn der kom hjem.
Og så har vi været til svømning - det i sig selv er ikke den største bedrift for det er vi sådan set hver fredag (eller næsten) men idag gik det rigtig godt! Hvor storepigen sidste gang sad på kanten hele timen igennem, hoppede hun rundt, kiggede under vandet og svømmede med plade. Ja begge børn var glade og seje og turde alt muligt. Men der var altså også kommet nyt legetøj, og det skal man altså ikke undervurdere!
Og så er det jo fredag, og jeg har VIRKELIG snoldet idag, jeg var nemlig et smut forbi Helsemun idag (Ved hovedbanen - fantastisk sortiment i alt!) og jeg købte sukkerfri vingummi og chokolade (sødet med maltsirup istedet, ikke noget kemi her, tak) og øko nødder overtrukket med øko choko og lækre, bløde lakridser lavet af rene ingredienser og rigtig lakridsrod - uhmmm
Men okay det blev jo så også 101 kr. Men vi har altså også slik til de næste 3 fredage (øhøm hvis de voksne ikke liiige kommer til at snuppe en lakrids eller to)
Men nu er det weekend, og jeg glæder mig. Jeg skal godt nok lave lidt arbejde, men vi skal også i svømmehallen, besøge den skønne hund vi ikke passer mere, vaske noget tøj, vaske lidt mere tøj, støvsuge og vaske gulv, rydde op på Bassens værelse....nej vent nu lidt lige nu er det fredag, jeg sidder i sofaen med et glas rødvin og er træt og hænger, disney sjov kører selvom ingen ser det, børnene leger med pigelego - og jeg NYDER det!
God weekend!
Skriv gerne en kommentar - det er så hyggeligt at høre fra jer!

onsdag den 18. november 2009

fiskefrikadeller og pommes frites.

Det var hvad menuen var her til aften i 'casa de Anna' Laksefrikadeller faktisk, og store kartofler skåret til pommes frites bagt i ovnen ved 200 grader i ½ times tid med lidt olie. Mmmm, lidt mangel på grønt indrømmer jeg blankt, men det skulle gå stærkt og være nemt og så blev det sådan.
Og igen idag gjorde jeg det som jeg altså er blevet meget tilhænger af - lave madpakkerne mens fritterne var i ovnen og frikadellerne stegte.
Så bum-tju-hej der er 2 stk. fyldte madkasser i køleskabet (en ninja turtles og en prinsesse) og 1 stk. afslappet mor her på sofaen.
Madpakkerne består af:
½ med øko leverpostej
½ med øko røget filet, som smager af fantastisk meget
½ med øko spegepølse
1 gulerod
1 stk. rød peber
1 stk. gul peber
1 fiskefrikadelle fra middagen
og 1 fin serviet
Velbekomme!

tirsdag den 17. november 2009

en lækker blå drage

Jeg er simpelthen blevethelt vild med denne lille blå drage (og også andre varianter af den)
Denne blomme og ingefær smager fantastisk (hvis man kan li' ingefær vel og mærke) Vi har spist den med kyllingefrikadeller og gulerodsskiver og brune ris. Altså bare lige stege frikadellerne og så stege gulerødderne med og så et glas over værsgo'.

Jeg kan rigtig godt lide selv at lave at fra bunden, saucer, dressinger, kager og brød - MEN derfor er jeg slet slet ikke for fin til at bruge et glas i ny og næ, men jeg er kræsen omkring prefabrikerede produkter, men disse saucer giver jeg thumbs up!
Jeg har fundet dem i FØTEX, men de findes sikkert også andre steder.
Ellers har vi haft en opkastende pige her til morgen, det er jo aldrig sjovt, men hun har det meget bedre og jeg tror bare lige det har været en engangsforestilling.

mandag den 16. november 2009

Madpakker

Her til aften har jeg været ret så tjekket, jeg har været alene hjemme for ham den engagerede far skulle på kursus i bestyrelsesarbejde (han er simpelthen næstformand i børnehavens bestyrelse)
Så mens jeg lavede aftensmad, smurte jeg lige madpakker også - ½ med tun rørt med lidt mayo, ½ med den lækreste øko kyllingekødpølse, ½ med spegepølse. en lille bøtte med makrel og en ske, 1 gulerod og et stykke agurk. Voilá og nu kan jeg sidde her og se CSI med god samvittighed, ro på og en kop te.
Og det der med madpakker mens man laver aftensmad....SÅ anbefalelsesværdigt når man ikke har tid om morgenen og gerne vil ha' aftenen for sig selv eller til lidt kærsteri.

fine hvide snefnug

Så kom min gave fra Line, og ih altså hvor var det helt spændende at få sådan en boblekonvolut ind af døren, eller dvs. ned i postkassen som vi jo har fået sat op i opgangen men glemmer at tømme. Endnu mere spændende var det nu at åbne konvolutten og finde 3 fine, hvide snefnug af perler med snor i selvfølgelig så de er lige til at hænde op - TAK til Line.
Nu skal jeg selv til at sende min hjemmelavede gave til skønne Mariakaisa så håber jeg hun bliver glad for den. Jeg skal nok afsløre - når jeg er sikker på hun har modtaget den - hvad det er :-)
Ha' en dejlig dag!
Hov, forresten jeg undskylder der ikke er billeder af de fine snefnug, men kortlæseren i min computer er gået i udu :-(

fredag den 13. november 2009

ostemad og grøn te

Kl. 16.04 trådte jeg ind af døren, våd, træt og lidt sulten. Jeg gik ud i køkkenet meget tæt efterfulgt af den meget skønne (og ret tykke) hund vi passer i weekenden. Derefter fulgte børnene:"Mor, må jeg få en riskiks med ost?" Selvfølgelig måtte hun det, lillebror ville så gerne ha' en med ost OG mayonnaise. Det fik han men 2 bidder senere kom han løbende og var slemt skuffet over den mad (ja, og nu undrer du dig måske over at jeg i det hele taget gav ham en sådan mad, men denne dreng spiser alstå meget mærkelige madder - en løgmad fx. eller mayo på leverpostejen) Nå, men han fik en uden mayo, dog insisterede jeg på at han sagtens kunne spise den riskiks han kun havde taget 2 bidder af bare med nyt ost. Rimelig sur tog han maden og gik ind i stuen. Jeg lavede så lige en rugbrød med ost til mig selv og en kande grøn te med fersken og ingefær (UHM!!) og gik selv ind i stuen. Lucas spørger så:"Mor, må jeg smage?" Det må han og han siger:"Det er en lækker mad du har lavet til dig selv mor!"
Han er simpelthen så nuttet - helt objektivt set, offcourse.

Rødbeder og macadamianødder

Hvad for noget? Skulle det nu være moderne tænker du måske, men nej nej, bare rolig det er altså ikke på samme tid!
Rødbederne lavede jeg faktisk igår, og idag er det macadamianødderne jeg sidder og gnasker i her i min lille pause. Og uuuuuhmmmm hvor jeg elsker macadamianødder. De er oftest utrolig dyre, men de smager altså helt fantastisk.
Nå,men rødbederne er nu også rigtig gode. De er fra svigermors have og blev lige kogt 1 times tid. Så kogte jeg ca. 1 l. eddike og 800g. sukker sammen. Da rødbederne var kogt, blev de lige 'smuttet' ud af skallen under rindende koldt vand (så får du ikke lyserøde hænder), skåret i skiver og eddike-sukkeret blev hældt over. Mmmmm.
Så er en leverpostejmad altså lige pludselig ikke det kedeligste i verden.

torsdag den 12. november 2009

aftenens menu

Her til aften har vi fået dejlig mad - ja, det synes jeg nu vi får hver dag, men altså igen idag.
Kyllingelår, pasta, peberfrugt, oliven, broccoli, og honning-ingefær rødbeder.
Lillebror havde liiiiiige drillet så derfor er der et styks meget sur storesøster.
Og apropos størepigen, vi har lige været til vores første skole-hjem samtale idag, helt ærligt skole-hjem samtale det er sgu vildt.
Men selvfølgelig kunne de kun rapportere at de er meget glade for at have hende for hun er så sød og rar (altså jeg tvivler på de kunne finde på at sige til nogle af forældrene:" Arh, hende der har I altså ikke været helt heldige med") Men som hun også selv siger:" Mor, jeg tør jo ikke være fræk, jeg kender dem ikke så godt"
Så når hun er p****irriterende herhjemme er det jo bare fordi hun er tryg og kender os så godt.
Nå skidt pyt nu med det for hun sover nu og vi skal til at drikke dejlig rooibush te med karamel.

onsdag den 11. november 2009

en tur på hospitalet

Ja, det er lige præcis hvad vi har været idag. Bare rolig det var som sådan ikke noget farligt,'bare' en planlagt lille operation af mandens arm. Da Victoria var 14 dag gammel brækkede han armen ret voldsomt og blev lappet sammen med metal og skruer. Her 6½ år efter har armen lavet ballade, og det viser sig han havde muskelbrok, så han skulle lige ind og få syet de muskler på plads og når nu der var åbent ha' fjernet skruerne og metal pladen.

Det gik fint, han har det godt, dog lidt ondt og ør i bolden, men godt! Men fy for pyffer hvor jeg hader hospitaler, den der lugt og kedelige og uinspirerende omgivelser - ej det er ikke mig. Vi kom heldigvis hurtigt hjem og Rune sov et par timer og jeg lavede risengrød til ungerne.

Nu slapper vi lige lidt af i sofaen inden vi smutter i seng.

tirsdag den 10. november 2009

Mortens and som egentlig burde være en gås...


I aften skal vi ha' and højst sansynligt ligesom en stor del af Danmarks befolkning.

Og jeg sidder her i sofaen ved siden af min store datter der spiller Nintendo Wii, og spørger:"Øh, mor? hvad går det der ud på?" store pige altså.

Nå men når nu jeg sidder her i sofaen undrer du dig så over hvordan der også kan blive lavet and? Det er såmænd manden der tidligere idag annoncerede at han nok skulle lave mad idag. Mums filibaba siger jeg bare og glæder mig til om 30 minutters tid hvor vi skal smovse and, brune kartofler og alm kartofler med sauce.

Og da jeg var nede i Netto lige før blev jeg altså tvunget til at købe en pose æbleskiver med hjem, så til dessert skal vi have æbleskiver og varm kakao - helt iorden mortens aften!

Nå men udover at han laver mad ham manden, fik jeg også lige en historietime tidligere som selvfølgelig handlede om at man slet ikke burde spise and idag men gås, for det var i en gåse stald (ja, det hedder det nok ikke, men altså jeg det leger vi lige ikk'?) ham Morten gemte sig og de der gæs skræppede så han blev bustet - never the less er det altså en and der ligger og syder og bobler i vores ovn og her dufter så dejligt!

søndag den 8. november 2009

I fredags var det oldemors fødselsdag - hurraaa.

Denne weekend har vi tilbragt i sommerhus. Hold nu op hvor var det dejligt at være lidt væk og hygge.
Vi tog derop fredag og havde aftalt med de retmæssige ejere af sommerhuset aka Runes mor og stedfar at vi lavede mad klar til de kom. De ville nemlig komme ved halv syv tiden og de havde oldemor med, som fyldte 82 år. Det skal jo fejres, så vi havde lavet avocado og rejer til forret, elgsteg i rødvinssauce til hovedret og dejlig lagkage til dessert - Tillykke og Hurraaaa!

Jeg har været enormt energisk i weekenden og været ude og løbe 2 gange, den ene med tid på og jeg vil godt ha' lov at prale, for jeg synes sgu det er helt okay, jeg løb 1 kilometer på 6 min. Så nu har jeg fået blod på tanden og vil holde fast i det løberi.
Og så er der lige de der skønne børn, jeg var ude og gå tur med Lucas i de små veje i sommerhuskvarteret og han fanst hjulspor, helt entusiatisk råber han:"MOR! Lad os følge de julespor og se om de fører hen til hvor julemanden bor!" Så det gjorde vi, og vi konstaterede altså desværre at, nej, julemanden bor ikke i Grevinge ihvertfald.

torsdag den 5. november 2009

Skulle det være?



Stillingsannonce - ansættelse som MOR.
Mor har en central rolle i Familiens ledelse.
Du får ansvaret inden for følgende områder:- Organisation og Ledelse- Transport- Indkøb- Pleje og Omsorg- Diverse andre områder
Løn:0 kroner
Ferie:Ansættelsen kræver at man er tilgængelig året rundt. Eventuelle korterefraværsperioder skal aftales i god tid.
Eventuelle ekstra job kan godkendes,hvis det forbedrer Familiens økonomi og hvis det ikke kommer i konflikt medøvrige opgaver som MOR har ansvaret for.
Afgørende krav: Hunkøn.
Ønskværdigt:Egen formue. Adgang til feriested som passer for familien.
Kvalifikationer:
1. Kørekort.Du skal kunne køre dit eget køretøj med defekt klimaanlæg igennem tættrafik, mens du lytter til spædbarnet (eller manden), som skriger påbagsædet samtidigt som de ældre børn skændes højlydt. Du bør kunnekoncentrere dig om at køre, mens du synger "Lille Peter Edderkop", og duskal vide, hvor alle offentlige toiletter er. Du bør have erfaring i at vente udenfor steder som fodboldklubber, sportshaller og diskoteker sent om aftenen.
2. Indkøbschef.Du skal købe ind og planlægge menuer, der falder i enhvers smag de kommende18 år mindst, samt for mandens smag ud i al evighed. Der kræves produktionaf egen mælk til nyfødte, og der kræves ofte, at du skal lave middag tilmange personer.
3. Administrator.Du bliver direkte ansvarlig for økonomiske langtidsplanlægning, budget ogøkonomisk opfølgning, budgetkontrol, fakturakontrol, klagemål ogforhandlinger. Håndtering af festarrangementer og indkøb til samtligefødselsdage (inkl. din egen), jubilæer, skoleafslutninger, begravelser osv.
4. Pleje og omsorg.Du skal kunne fungere uden søvn i op til seks døgn samtidigt som andetarbejde skal udføres som sædvanligt. Du skal være dygtig til at plejepatienter tidlige morgener og sene aftener. Færdigheder i at borttagepletter ses som ekstra meritter i denne kategori.
5. Småbørnspædagog.Du skal kunne citere alle historier om Peter Plys og smølferne samt havekendskab til alt, som er skrevet om dinosaurer, heste og popmusik. Færdigheder i at lave halskæder af spaghetti og tandtråd er et krav.
6. Skrædder.Du skal kunne designe og sy kanindragter og fantomdragter til specielleevents samt naturligvis kunne sy knapper i, vaske, stryge og presse tøj.
7. Frisør.Du skal kunne opdage og behandle hovedlus, fjerne tyggegummi fra hår ogklippe pandehår helt lige mens du modtager en strøm af skældsord. Kendskab til fletning, hårfarvning og herreklipninger ses som en merit.
8. Cykelreparatør.Du skal være fortrolig med alle aspekter i vedligeholdelse af cykler -inklusive montering og demontering af støttehjul. Du skal kunne lavecykelslanger på en campingplads. Godkendt kursus i førstehjælp erobligatorisk.
9. Dyrlægeassistent.Du skal kunne opvarte og opfostre et meget varieret udvalg af husdyr (efterat ejerne er blevet trætte af dem) Fodring og rengøring af bure indgår i dedaglige arbejdsopgaver. Du skal være dygtig til at håndtere dyrerelateredenabokonflikter og lejlighedsvise begravelser.
10. Maler og indretningsarkitektDu bør være vant til at fjerne klæbrige ting og kruseduller fra døre og tapet. Det er en stor fordel hvis du er i stand til at male taget samtidigt som du laver middag.
11. Receptionist.Du skal kunne holde en diskussion i gang i telefonen mens et barn klamrersig fast til dit ben og et andet hamrer på en konservesdåse med en træske.Du skal kunne fodre teenagere, som konstant taler i telefon med næringsrigtmad, så de undgår total udmattelse.
12. Gartner.Du bør kunne starte en græsslåmaskine, håndtere haveredskaber og holdepotteplanterne i live. Du skal kunne nummeret til forgiftningscentralen, ogdu skal holde dig up-to-date med de nyeste metoder inden for kompostering,beskæring af buske samt fældning af træer. Du skal vide hvor hver eneste dødmus ligger begravet.
13. Underholdningschef.Du skal kunne koordinere diverse sportsarrangementer via telefonen og haveen personlig kontakt med lærere og aktivitetsledere. Du vil blive opfordrettil at træne holdsport i al slags vejr, og også opfordret til at gå ind istore diskussioner med modstandere. Indkøb og vedligeholdelse af udstyrkræves.
Job søgende skal også kunne arrangere fester, bage kage og finde pålege, hvor alle vinder.Du er selvfølgelig eneansvarlig for at julen bliver fejret korrekt.
Ring hvis du er interesseret !

onsdag den 4. november 2009

Grøntsagstærte

Nå okay, så var det lige jeg synes jeg havde fået en skidegod idé. Igår kogte jeg en masse kylling til kylling i karry og resten tænkte jeg så jeg ville bruge her til aften til en tærte med kylling, bacon, tomat og brocolli. Jeg har nemlig været alene hjemme da manden skulle ud og lege under vandet.
Jeg kan godt lide tærte og tænkte det var nemt, hurtigt og sundt - hele 3 ting på en gang. Men så var der bare liiiige den detalje at børnene åbenbart ikke synes tærte er et hit - overhovedet faktisk. Den ene rørte kun den obligatoriske 'du-skal-smage-inden-du-siger-du-ikke-kan-lide-det' bid, den anden gravede kun baconstykkerne fri og spiste dem.
Nå, ja så skriver jeg mig lige det bag ørerne og glæder mig over de elsker muslinger, sushi og rejer.
Jeg har lidt snot der skal uddrives så jeg hopper i sengen NU.
godnat!

Æggemad

Der var engang hvor æg ikke var særlig populære i min verden, det var i 5,6,7,8,9 klasse. NEJ TAK, jeg skulle fandme ikke nyde noget af at sidde der og pakke en lugtende æggemad ud i klassen, men:
Jeg elsker æg!
Der var også engang hvor man kun måtte spise et æg om ugen fordi ellers var den helt gal med kolesteroltallet. Det er en skrøne, du må gerne spise æg hver dag hvis du ellers er sund og rask.
Nå men jeg elsker jo æg og jeg spiser æg næsten hver dag enten som røræg, blødkogte, hårdkogte, æggekage, omelet, tærter, rå æggeblomme på en tatarmad - you name it, i eat it!Nu har jeg så lige spist sådan en dejlig mellemmåltidsæggemad.
Groft rugbrød, smør (SMØR - ikke kærgården) æggeskiver, salt og en god mayo - uuhhmmmmm.
Nu kan jeg klare mig til frokost.
Og hvis du ikke ved hvad I skal ha' til aftensmad i aften kan jeg måske inspirere med kyllingetærte med brocolli, tomat og basilkum. Måske lidt bacon hvis vi er rigtig frække :-)

mandag den 2. november 2009

Passion

Her til aften har jeg været til Passion Lounge hos Pernille Melsted, som jeg altid er den 1. mandag i måneden.
Det er et fantastisk arrangement som handler om passion, at finde sin passion, udleve sin passion, finde passionen i sit arbejde i sit privatliv - ja alt om passion. Og det er så inspirerende! Især for sådan nogle som mig der altid har så mange idéer.
En af mine passioner er jo mad, er jeg altid at finde til passion Lounge med min lille økocafé. Idag var der romkugler, kokoskugler og kakaobanan muffins, alt lavet på nødder og tørret frugt og ingen sukker. Næste passion Lounge er den 1. mandag i december og jeg synes du skal komme hvis du vil inspireres til at få plads til mere passion i dit liv. (Og så vil der være sååå meget juleknas i økocaféen)

Opskriften på kokoskuglerne får du lige her:
300g. dadler
1dl. kokosmel
4-5 spsk. olivenolie
4 spsk. ren kakaopulver

Alle ingredienserne køres godt sammen i en foodprocessor.
Når det er blevet en ensartet masse, trilles de til kugler og rulles i kokos.

Velbekomme med god samvittighed

søndag den 1. november 2009

sludre Lucas

Hold da op for en talestrøm der flød ud af kæften på min søn idag - HELE dagen. "Ved du hvad? bla bla bla" og "jeg kan få den her til at lyse, vil du se?" og "disco, disco, disco kugle" osv. osv. osv. Jeg overdriver ikke, han har snakket og snakket og sunget og hoppet og råbt lidt, altså på den der 'jeg-er-glad-og-hygger-mig-og-leger-og-tænker-ikke-på-at-der-er-andre-mennesker"-måde.
Vi har tilbragt det meste af dagen hos Farfar og Lise, der bor så hyggeligt med en dejlig gård på lækre Østerbro. Vi har hygget med æbleskiver, nøddemix med macadamia nødder (I LOVE!!!) og...Den lækreste finsk lakrids fra Irma. Den er meget, meget anbefalelsesværdig!
Bagefter gik Rune, farfar og ungerne ud i gården og legede, og fik kolde hænder, og Lise og jeg fik lidt ro og hyggelig samtale.
Vi sluttede med boller og karry, vilde ris og til dessert Irmas flødeis, vanilje og blåbær. Uhhmmm igen.
Og så hjem i seng!

Nå, men jeg havde jo lovet jer både billeder fra halloween festen, de kommer en anden dag, for nu sidder jeg her i sofaen og kameraet ligger heeeelt ovre på spisebordet.
MEN gaveuddelingen kan jeg godt fortælle om:
Der er simpelthen gang i gaverne i blogverdenen, og jeg nåede at være med hos Line så jeg er meget spændt på hvad de kommer ind af døren.
'Legen' går ud på at jeg udlodder 3 gaver til de første 3 der skriver en kommentar til dette indlæg, det skal være noget hjemmelavet. Derefter skal de 3 uddele gaver på deres blog og så videre og så videre (altså hvis man har en blog, eller får man bare en gave :-))
Jeg glæder mig til at se hvem der når det først, så skynd dig at skriv! Også selvom du bare læser med engang imellem.

Godnat fra den givelystne :-)